Nieuwe functie bij Europa

Het groeiende wegvervoer bedrijf  Europa Road, heeft Nathalie De Preetere gepromoveerd tot de nieuwe positie van “ Human Resources Business Partner,”  als onderdeel van de het bedrijfsplan.

De rol van HR Business partner, welke de eerste is in zijn soort binnen  Europa Road, zal specifiek leiden tot de strategische ontwikkeling van HR doorheen de gehele groep, en ter ondersteuning van het groeiende team in België, dat momenteel 36 personen telt.

Dit in navolging van de recente wijziging van Continental Cargo Carriers to Europa Road en de uitbreiding van diensten.

HR Business partner functies en verantwoordelijkheden

Vanuit haar basis in Oostende, zal Nathalie het beleid en procedures vastleggen, deze zijn ontworpen om een eerlijke, veilige en productieve werkomgeving te garanderen. Dit terwijl het bedrijf doorgaat met het leveren van zijn markt-leidende DDP product, een deskundige oplossing om net zoals voor Brexit, een vlotte probleemloze levering van goederen naar het VK te verzekeren. In haar rol zal ze ook assisteren bij het ondersteunen, motiveren en inspireren van het groeiende team.

Nathalie’s inzet zal erop gericht zijn om de Belgsiche HR strategieën van de groep te overzien en bij te dragen aan de creatie van een betrokken en vrolijk team. Zo werkt ze zeer nauw samen met het UK team in Kent, daarnaast speelt haar afdeling een sleutelrol om te verzekeren dat Europa Road’s  sleutelwaarden, dewelke een hoog efficiënte  klantenservice bevatten, ook gerespecteerd worden.

Commentaar van Niet-Netwerk en continentaal directeur Carlo Turner

We zijn verheugd om Nathalie te promoveren tot haar nieuwe rol van HR Business Partner bij Europa Road, en we moeten ons team in West Europa verzekeren dat zijn één centraal toegangspunt hebben voor HR zaken, dit is cruciaal voor het bedrijf.

Arbeidswetgeving in Europa

Een van de grote verschillen tussen het VK en het internationale HR beheer, is de noodzaak om zich te richten naar de verschillende arbeidswetgeving in de diverse landen.

Commentaar van Niet-Netwerk en continentaal directeur Carlo Turner

Het is als bedrijf ook belangrijk dat we gevoelig zijn voor culturele aspecten en verschillen, die wellicht spelen bij het overschrijden van de grenzen. Terwijl  Europa Road doorgaat met

de uitbreiding van zijn toegewijd Europese team, kijken we alvast naar wat voor ons ligt in de toekomst.

Grensoverschrijdende Brexit deals

Het bedrijf zal ook een cruciale rol blijven spelen bij het ondersteunen van haar uitgebreide diensten in Europa’s unieke post Brexit DDP product. Hetwelk gelanceerd werd met een investering  van 5,8 miljoen Euro, als antwoord op het vertrek van het VK uit de Europese Unie (EU).

Commentaar van  Nathalie De Preetere

Alle werknemers zouden zich gewaardeerd en gemotiveerd moeten voelen wanneer ze komen werken,en Ik ben verheugd met mijn promotie tot HR Business Partner,  een nieuwe rol binnen Europa Road. Ik kijk vooral uit naar het zien van de positieve impacten die mijn nieuwe positie zal hebben binnen de bedrijfsfuncties.

Vermits ik voorheen werkzaam was bij Continental Cargo Carriers, heb ik een stevige kennis

van de voornaamste fundamenten waarop ons bedrijf gebouwd is,  en wat belangrijk en gewaardeerd wordt bij het team hier bij at Europa Road. Ik kijk ernaar uit om het bedrijf te helpen

met uitbreiding in West Europa, en hoe we de HR bedrijfsstrategieën kunnen blijven ontwikkelen

in lijn met Europa’s overkoepelende visie om “ bigger, better and bolder” te worden. Er liggen ongelooflijk opwindende tijden voor ons, en ik kijk alvast uit naar de volgende fase in Europa’s verdere reis.

credit-card bubble magnifier cross menu chevron-down chevron-right chevron-left arrow-right-circle facebook instagram twitter linkedin2 map-marker