22,000 crossings per year
300,000 DDP consignments since launch
19 depots in the Benelux, the UK & Ireland

Diensten

Wij optimaliseren de goederenstroom van en naar het VK.
Europa trucks at Belgium port

Volledige lading, deellading of groepage, begeleid of onbegeleid, groot of klein – Europa Road doet er alles aan om ervoor te zorgen dat elke zending efficiënt en kosteneffectief op de plaats van bestemming aankomt.

Met uitgebreide ervaring in de Belgische markt voor volledige en gedeeltelijke ladingen, en als Britse marktleider in groepage, is Europa Road de perfecte keuze voor klanten die de goederenstroom tussen België en het Verenigd Koninkrijk na Brexit willen optimaliseren.

 • Opties voor volledige lading, deellading of groepage
 • Betrouwbare, gecontroleerde deur-tot-deur service
 • Veiligheid gegarandeerd met volledig geïntegreerde track and trace
 • Snelle betrouwbare transittijden
 • Een wagenpark van 400 opleggers die 100 overtochten per dag maken
 • Interne douane-experts zorgen voor een vlotte afhandeling zonder onverwachte kosten of vertragingen
 • Eenvoudig, toegankelijk digitaal platform om elke stap van het proces te beheren
 • Efficiënte, kosteneffectieve operatie zonder begeleiding
Europa trucks at Belgium port

Dienst voor groepage

Het systeem van Europa Road voor de distributie van goederen tussen België en het Verenigd Koninkrijk is het beste systeem dat momenteel beschikbaar is.

Elke dag verzamelen we de goederen van onze klanten uit heel België in één enkele hub. Van hieruit gaat ons wagenpark van begeleide opleggers naar onze ultramoderne groepage-hub in Dartford, die op zijn beurt verbonden is met elk van onze 16 distributieplatforms in het Verenigd Koninkrijk. Dagelijks doen we dezelfde routes, heen en terug – zodat we elke dag zendingen aan zowel klanten in België als in het Verenigd Koninkrijk kunnen bezorgen.

En onze import-, export-, standaard groepage- en expresgroepagediensten worden ondersteund door toonaangevende IT, zendingtracking en lokale accountmanagers, waardoor een ongeëvenaarde klantervaring wordt gegarandeerd.

Maak een virtueel bezoek aan onze ‘1hub’ in Dartford om te zien hoe goederen via onze hub worden verplaatst, getraceerd en veilig behandeld.

Of neem om een groepagezending te boeken vandaag nog contact op met ons team 

Dienst voor deelladingen

Onze dienst voor deelladingen ondersteunt onze klanten met een betrouwbare en probleemloze oplossing voor zendingen van 6-20 pallets. Door een deur-tot-deur dienst aan te bieden naar het Verenigd Koninkrijk met marktleidende tarieven en transittijden, verlichten wij de complicaties bij de douane-inklaring tussen België en het Verenigd Koninkrijk. Dat doen we zo:

 • Afhalingen worden uitgevoerd met ons eigen trailerwagenpark .

 • Deelladingen worden ingeklaard via onze interne douaneoplossingen om onnodige vertragingen en stijgende kosten te vermijden
 • Meerdere deelladingen worden efficiënt geconsolideerd, wat leidt tot kostenbesparingen die wij doorberekenen aan onze klanten

Neem vandaag nog contact op met ons team om een deelladingszending te boeken.

Staff
Europa Road Belgium Trucks at the port

Dienst voor volledige ladingen

Met een lange geschiedenis in het vervoeren van volledige ladingen in alle soorten en maten tussen België en het VK, biedt Europa Road’s Full Load-oplossing tijdige, schaalbare en kosteneffectieve oplossingen voor een reeks bedrijven.

We bezitten en beheren onze eigen vloot van trailers, zodat we de beschikbaarheid en service onder controle hebben, en ons marktleidende transportbeheersysteem biedt zichtbaarheid en tracking van ophaling tot levering.

Neem vandaag nog contact op met ons team om een volledige ladingzending te boeken.

Toegewijde dienst

Met ervaren en vriendelijke accountmanagers en klantenserviceteams hier in België, is Europa Road altijd dicht bij u in de buurt. Wij zijn trots op het opbouwen van solide, langdurige relaties met onze klanten, gebaseerd op kwaliteit van de dienstverlening en waar voor uw geld – ervoor zorgend dat elke klant een gepersonaliseerde Europa-ervaring van hoge kwaliteit heeft.