Europa Flow

Transport- en douaneoplossingen om complicaties te minimaliseren en oplossingen te stroomlijnen.
A team of people, experts in logistics, trained in the industry and knowledgable of your business

Snellere leveringen, lagere kosten, tevredener klanten.

Minder complicaties bij het vervoer van goederen in en uit het Verenigd Koninkrijk betekent snellere leveringen, lagere kosten en tevredener klanten.

 

En door onze uitgebreide diensten voor volledige ladingen, deelladingen en groepage te combineren met onze geoptimaliseerde douaneproducten, biedt Europa Road een probleemloze oplossing voor het transporteren van goederen tussen België en het Verenigd Koninkrijk.

Meer over diensten

Douaneoplossingen op maat

De douanevertegenwoordiging van Europa Road in België en het Verenigd Koninkrijk stelt ons in staat om elk douanescenario te vergemakkelijken, ons antwoord af te stemmen op de behoeften van elke klant en kostbare vertragingen en complicaties te beperken.

Bovendien stellen onze persoonlijke benadering en onze eersteklas service ons in staat de beste beschikbaarheid, kwaliteit, prijs en service te vinden voor de behoeften van elke klant. Al met al is er geen betere logistieke partner om uw import en export naar het Verenigd Koninkrijk te beheren.

Problemen met transittijden na Brexit?

Ons marktleidende DDP-product is slechts een van onze gespecialiseerde oplossingen en betekent dat uw klanten in het Verenigd Koninkrijk goederen kunnen ontvangen net zoals ze dat vóór Brexit ook deden. Deze eenvoudige oplossing maakt korte metten met de complexiteit en zorgt voor een vlotte doorstroming van de goederen. 

In tegenstelling tot de traditionele DAP-verzending, zorgt ons DDP-product (Delivered Duty Paid) voor de douaneformaliteiten voor het product zonder dat de koper van uw goederen ingeschakeld moet worden. Dit betekent dat goederen geen vertraging oplopen doordat er extra papierwerk moet worden ondertekend, en dat uw Britse klanten niet worden geconfronteerd met onverwachte extra kosten.

credit-card bubble magnifier cross menu chevron-down chevron-right chevron-left arrow-right-circle facebook instagram twitter linkedin2 map-marker