Verhaal

Een nieuw tijdperk van vrachtvervoer tussen België en het Verenigd Koninkrijk.
Europa Road team in Belgium
Europa Road Belgium team 1st rebrand anniversary

De viering van de verjaardag van onze rebranding

In 2018 nam Europa Road het Belgische bedrijf Continental Cargo Carriers over, dat in 2022onder de vlag van Europa Road kwam. Sinds de rebranding is het team twee keer zo groot geworden en zijn de middelen uitgebreid om lokale klanten beter te kunnen ondersteunen. 

Sinds de Europa Godin aankwam op België, is het team steeds sterker geworden en heeft het Europa Road’s aanbod over het kanaal uitgebreid, aangezien zij zich in de perfecte positie bevinden om de goederenstroom met het VK na de Brexit te optimaliseren.

Europa Road

Met meer dan 1,300 werknemers en een omzet van meer dan £300/€350 miljoen, is Europa een van de grootste onafhankelijke logistieke bedrijven van het Verenigd Koninkrijk. De wegvrachttak daarvan, Europa Road, is uitgegroeid van een van de eerste transportbedrijven die expresdiensten naar het vasteland van Europa hebben opgezet, tot nu marktleider voor Groupage in het VK en bekend over het hele continent voor het optimaliseren van de goederenstroom tussen Europa en het VK na de Brexit.

Talent Team

Europa Road en Continental Cargo Carriers

Europa Worldwide Group verwierf in 2018 Continental Cargo Carriers – een Belgisch bedrijf met een lange geschiedenis en een benijdenswaardige reputatie voor het uitvoeren van onbegeleid vervoer naar het Verenigd Koninkrijk.  Op 1 september 2022 werd Continental Cargo Carriers Europa Road – het begin van een nieuw tijdperk van ongeëvenaard vrachtvervoer.

Europa Road Story

Het Europa-verschil

“We willen onze complexiteit stimuleren, redelijk handelen en de familiegeest binnen onze teams aanmoedigen (slechts een paar van onze bedrijfswaarden) en we stellen onze klanten altijd op de eerste plaats. U kunt erop vertrouwen dat wij onze beloften nakomen en doen wat juist is, niet wat gemakkelijk is. Onze passie voor logistiek onderscheidt ons van andere transportbedrijven.”

Andrew Baxter, Chief Executive

Passie

Wij streven ernaar dat onze klanten zich te allen tijde gelukkig, veilig en gesteund voelen. Daarom leggen we passie, persoonlijkheid en doelgerichtheid in elke interactie.

Duidelijkheid

Onze manier van werken is gebaseerd op een eenvoudig concept dat echt werkt – en door duidelijke, toegankelijke communicatie zorgen wij ervoor dat onze klanten dat weten.

Positiviteit

Met een sterke nadruk op wederzijds respect, positiviteit en steun, creëren wij teams met een familiegevoel als kern.

Integriteit

In al onze activiteiten handelen wij met integriteit en stellen wij de behoeften van onze klanten voorop – zodat zij een goede deal krijgen en onze reputatie hoog wordt gehouden.

credit-card bubble magnifier cross menu chevron-down chevron-right chevron-left arrow-right-circle facebook instagram twitter linkedin2 map-marker